Gjør jobben bedre og kjappere med traktoren din!

Tradisjonelt sett trengs det flere ulike redskap når man skal kultivere beiter, planere og klargjøre grøntareal og ordne veg/grusområder. Med TR3 kan du gjøre mange jobber kun med et redskap påmontert,- og det med flott resultat. Vi i ABI Norge driver både gård og @jmaskin. Vi importerte først inn utstyret for eget bruk, men når funksjonalitet og kvalitet viste seg og være av såpass kaliber bestemte vi oss for å importere. Egenerfaring viser at vi får utnytta maskinen til flere oppgaver, og at kundeverdien øker både på grunn av rask utførelse, mindre ressursbruk og godt resultat.

«Egenerfaring viser at vi får utnytta maskinen til flere oppgaver, og at kundeverdien øker både på grunn av rask utførelse, mindre ressursbruk og godt resultat.«

ABI-rivene kommer med frontmontering, for hengerfeste og til trepunkt. TR3®`en er et svært allsidig traktorverktøy for jordbearbeiding, med tusenvis av fornøyde eiere over hele verden! På grunn vekta du får overført til de kraftige rippertennene bryter TR3® lett gjennom harde overflater og riva knuser både hardt og mykt material til en unison masse. Skumfylte hjul kontrollerer dybden, og sammen med bjelken holder de SR3`en nivellert sjøl om traktoren følger terrenget.  De gjør det også mulig for operatøren å skyve riva bakover for masseforflytning og planering, og å rive ut vegetasjon og skyve stein, røtter og annet rusk til siden. Den bakre etterbehandlingsraka på TR3® pulveriserer klumper og etterlater den perfekte finishen eller såbedet. Med TR3 minimerer du behovet for manuell håndtering.
Det fins flere typer utstyr du kan påmontere for å spesialtilpasse TR3`en til ditt behov.

Gå til produktsida her

Vil du bli kontakta?  Få full utnyttelse av ATV`en din

  _________________________________________________________________________________________________

  Se hvordan du kan reparere grusveien din, planere, anlegge grøntområde eller vedlikeholde beiter med ATV`en din!

  ATV`en gjør sitt inntog både hos entrepenøren, bonden og privatpersonen. Hva med å utvide bruksområdet betraktelig med Rascal fra ABI Attachments?
  Rascal kan leveres for trepunktfeste.

  En ting er vedlikehold på egen eiendom, men også for den profesjonelle brukeren kan Rascal åpne nye muligheter for kjapp og ressurssparende utførelse av oppdrag.
  Fantastisk kraftoverføring til rippertennene og gode justeringsmuligheter. Høg kvalitet på deler og ramme gir lang levetid. Slitasjedeler kan enkelt skiftes.
  Det finnes et bred utvalg av tilbehør som gjør Rascal enda mer spesialisert og effektiv, men du kommer langt med orginalen! Juster høgde og vinkler, og sett hjula i ønska posisjon
  for å skape fall og vegkrone.
  -Vedlikehold av grusareal: gjør massene unisone med rippertenne og unngå og måtte tilføre ny masser.

  Planèr og lag krone og fall.
  -Vedlikehold og klargjør grøntareal
  -Lag trygge treningsområder for hester
  -Lag og vedlikehold beiter
  -Strandrydding

  Egenskaper og tilbehør

  profile-blade

  Profilbladet (T-bladet)

  Vedlikeholder du stier eller treningsområde for hest? Da er det viktig å eliminere skjulte ujevnheter. Med det T-forma profilbladet fjerner du ujevhenter effektivt. Riva kommer etter og knuser klumper og stein og røtter drar du med deg ut og bort. Dette tilbehøret skjærer seg gjennom jorda parallelt med overflata. Justèr den rett over basen og du fjerner farlige, skjulte ujevnheter og lufter underlaget. Gjør hesten trygg på underlaget og dermed mer fokusert på treninga. Det hesten ser er det samme den føler når den går på underlaget. Det T-formede profilbladet byttes ut med rippertennene.

  scarifiers

  Rippertenner

  Rippertennene er standard utstyr. Justerbare fra 0-7″ ( 0 -17,5 cm) og laga for å kunne brukes hardt. Mulig å kun bytte ut tuppen på tanna. Kom til bunns i de fleste slaghull i grusveien din, og rett og slett fjern hullet i stedet for å fylle det med ny grus som med tiden faktisk gjør hullet både større og dypere. Tennene river sund hullet og gjør grusen om til en unison masse. Planèr, form og lag krone i samme operasjon med riva. Vektoverføringa fra innfestet i kombinasjon med sterke tenner gjør Rascalen til en aggresiv redskap som får jobben gjort! Reparer oppkjørsler, parkeringsplasser, klargjør såbed, plen og vedlikehold stier.

  pivoting-rake

  Tiltbar rive

  Riva kuser og deler klumper av jord og leire. Riva er laga i stål og kan tiltes opp til 90 grader og dermed tilpasses akkurat ditt ønske for ferdig resultat. Uansett type material du jobber med vil du med justeringsmulighetene kunne knuse, planere og lage en flott finish. For deg med beitedyr kan du i tillegg til å reparere nedtrakka beiter, knuse utover møkk. Riva er delt i segment for å redusere kostnad ved bytte.

  wheel-lift

  Justerbar høyde på hjul

  Høgda på hjula er justèrbar, noe som gir deg god kontroll. Ved å heve og senke hjula justerer du høgda på ramma og igjen kontaktpunkta. Velg mellom å manuelt sveive ramma opp og ned, eller få påmontert elektrisk jekk. For det første: hev hjula og du kan enkelt trasportere Rascal`en din. For det andre: justèr hvor dypt ned i jorda du vil jobbe. Du kan løfte hjula helt opp dersom du vil ha full tyngde fra verktøyet, f.eks ved harde overflater. For det tredje: få enkel tilgang dersom du skal utføre service eller bytte blad ved å sveive hjula helt opp.

  wheel

  Store hjul for stabilisering og enkel transport.

  Dekka er 16.5″ x 8″ . Denne dimensjonen gir flere fordeler:
  Rask og enkel transport over ulike typer terreng. De stabiliserer verktøyet og gir jevnt resultat både sideveis og i dybde. De bidra til jevnt resultat også i skarpe svinger. Dimensjonen tillater vertøyet og flyte på underlaget, noe som gir jevn arbeidsdybde da den ikke synker nedi myke masser. Hjula er viktige for et godt resultat, og på ABI Attachemnt sine produkter er også hjula av høg kvalitet. Utskiftbare deler gir dem lang levetid.

  pitch-adjustment

  Stag for justering av vinkel

  På toppen av Rascalen finner du et stag som justerer vinkelen du jobber mot bakken i. Har kan du kontrollere vinkelen på profilbladet (T-bladet) eller rippertennene, alt etter type jobb og materiale. Justèr også vinkelen raskt for tilpasning når du skal forflytte deg.
  Sjekk sidene til produsenten ABI Attatchments. Mye info her!
  https://www.abiattachments.com/product/gravel-rascal-atv-driveway-road-grader/

   

  Ta kontakt for pris og levering!

  Gjør lasteren din om til en multitool!

  Den største investeringa er gjort: du har en laster. Nå: øk inntjeninga di med lavere kost på rigg og drift, raskere utførelse, mindre mannskap og flott resultat!

  SR3`en var et av de beste kjøpa vi gjorde på JMaskin i 2020. Vi har en Eurocomach beltelaster og en BobCat på hjul, og de erfarignene vi gjorde oss i løpet av 2020-sesongen med å sette ei rive i fronten på disse huskes med glede.
  Etter at Kjersti hadde dradd de første stripene med SR3`en i et sundtrakka og utilgjengelig kalvebeite var ho så oppglødd at Stig ikke heilt skjønte hva ho sa når ho ringte og fylte telefonen med gledeshyl. Bare tanken på å skulle inn med plog, harv og slådd og såmaskin var nok til at en vurderte å la heile beitet seile sin egen sjø, men nå ble jobben gjort. I lasteren sitter du framovervendt og jobben som ville kreve traktor, flere ulike redskaper og mye handarbeid var nå løst med 5 liter diesel en ettermiddag i april. Ferdigsådd.

  Litt om egenskapenene til riva:

  SR3`en vår har har hydrauliske rippertenner, men du kan velge å justere de manuelt. Under midten henger en hengsla slåddeplanke. Selve riva kan du velge å bruke som skjær for masseforflytning. På en laster kan den brukes i alt frå 90 grader på bakken (skjære ut strøkne ytterkanter eller sortere med seg masse/stein/røtter) eller tilnærma paralellt for planering og slådding. Tennene lufter, knuser og river med seg røtter og stein. På grus har de en viktig funksjon der de gjør grusen til en unison masse og hindrer hullene å dukke opp igjen så snart du har fylt på ny grus. Riva spare der for mange grus- og jordlass med å forme og gjenbruke stedlige masser.

  PRODUKTET I NETTBUTIKKEN HER:

  Spørsmål?
  Stig@abinorge.no

  Jobbe på liten plass,eller ønsker ei enklere rive?
  På BobCat`en har vi ei mindre rive: SR1 Av og til er også Eurocomachen for stor, og da kommer SR1 til sin rett. Merk hvor nøyaktig du kan jobbe med rivene. på denne måten minimerer du innsatsen med håndarbeid, og du kan i beste fall spare en handmann på jobben.

  Hello world!

  Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!