Gjør jobben bedre og kjappere med traktoren din!

Tradisjonelt sett trengs det flere ulike redskap når man skal kultivere beiter, planere og klargjøre grøntareal og ordne veg/grusområder. Med TR3 kan du gjøre mange jobber kun med et redskap påmontert,- og det med flott resultat. Vi i ABI Norge driver både gård og @jmaskin. Vi importerte først inn utstyret for eget bruk, men når funksjonalitet og kvalitet viste seg og være av såpass kaliber bestemte vi oss for å importere. Egenerfaring viser at vi får utnytta maskinen til flere oppgaver, og at kundeverdien øker både på grunn av rask utførelse, mindre ressursbruk og godt resultat.

«Egenerfaring viser at vi får utnytta maskinen til flere oppgaver, og at kundeverdien øker både på grunn av rask utførelse, mindre ressursbruk og godt resultat.«

ABI-rivene kommer med frontmontering, for hengerfeste og til trepunkt. TR3®`en er et svært allsidig traktorverktøy for jordbearbeiding, med tusenvis av fornøyde eiere over hele verden! På grunn vekta du får overført til de kraftige rippertennene bryter TR3® lett gjennom harde overflater og riva knuser både hardt og mykt material til en unison masse. Skumfylte hjul kontrollerer dybden, og sammen med bjelken holder de SR3`en nivellert sjøl om traktoren følger terrenget.  De gjør det også mulig for operatøren å skyve riva bakover for masseforflytning og planering, og å rive ut vegetasjon og skyve stein, røtter og annet rusk til siden. Den bakre etterbehandlingsraka på TR3® pulveriserer klumper og etterlater den perfekte finishen eller såbedet. Med TR3 minimerer du behovet for manuell håndtering.
Det fins flere typer utstyr du kan påmontere for å spesialtilpasse TR3`en til ditt behov.

Gå til produktsida her

Vil du bli kontakta?